Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

 

A Szabadszállási Gazdakör LEADER Helyi Akciócsoport által meghirdetett Települések közösségi tereinek kialakítása, fejlesztése elnevezésű (VP6-19.2.1.-78-2-17 kódszámú) felhívására nyújtott be pályázatot Szalkszentmárton Község Önkormányzata, a Szalkszentmártoni Művelődési Ház udvarának mobil lefedése címmel, melyen 2.000.700 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert, melyből kettő darab rendezvénysátort és zöldnövényzetet vásárolt Szalkszentmárton önkormányzata.

A vírushelyzet miatt jelenleg programok szervezésére nincs lehetőség, de a két 6×12 méter hosszú, 3,7 méter gerincmagasságú sátor a jövőben nagy segítség lesz a település közösségi rendezvényeinek lebonyolításában. A robusztus, horgonyzott acélszerkezetre illesztett ponyva zordabb idő esetén is lehetőséget biztosít a szabadtéri programok megtartására. Mindenki bízik abban, hogy mielőbb lehetőség lesz a sátrak felállítására. A projekt 20 m2-nyi zöldterület telepítést is tartalmazott, melynek keretében 12 tuját ültettek, valamint 11 zöldnövénnyel beültetett virágládát helyeztek el a kultúrház udvarán.
A szabályozások értelmében most a kulturális intézmények zárva tartanak, de a dolgozók nem maradnak tennivaló nélkül. A leltározáson és a fertőtlenítő takarításon felül, más egységeknél állnak helyt az év végi teendők ellátásában.

Copyright Gazdakőr Leader - Szabadszállás © 2015. All Rights Reserved.