Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

 

Kistermelői élelmiszereket állít elő? Őstermelőként gyümölcsöket termeszt? Szeretné árbevételét növelni és gyümölcsökből jól eladható termékeket feldolgozni? De gondot okoz, hogy megfeleljen a Magyar Élelmiszerkönyv szigorú előírásainak? Esetleg nem ismeri elég alaposan az EU-rendelet címkékre vonatkozó, kötelező jelölési szabályait? Ugye szeretné elkerülni, hogy a hatósági ellenőrzések esetleg hibásnak minősítsék termékeit?
Ha igen, vegyen részt az Élelmiszerklub Alapítvány és a K+F Konzervkutató Kft. előadásain, ahol:

·         Bemutatják a gyümölcsök kistermelői feldolgozásának módszereit.

·         Megismertetik a nyersanyagokkal szemben támasztott követelményekkel és a mikrobiológiai biztonság előírásait.

·         Gyümölcsfajták szerint végigvezetik a gyártási folyamatokat.

·         Részletesen elmondják a címkejelölésekre vonatkozó kötelező előírásokat.

·         Gyakorlati tapasztalatokat és jó példákat adnak.

·         Felhívják a figyelmet a leggyakoribb hibákra.

·         Kérdéseire is választ kaphat a rendezvényen.

·         További információ és jelentkezési lehetőség az Élelmiszerklub honlapján az alábbi linken található: http://www.elelmiszerklub.hu/p/alapok-gy.html

 

Copyright Gazdakőr Leader - Szabadszállás © 2015. All Rights Reserved.