Ön itt van: Home HOGYAN KÉSZÍTSÜK? ALAPISMERETEK GYÜMÖLCSÖK KISTERMELŐI FELDOLGOZÁSÁHOZ Szezonindító előadások szörpökről, lekvárokról, befőttekről és gyümölcslevekről Budapesten - 2017. márciusban - 4 alkalommal hétfőnként.
Back To Top
Kistermelői élelmiszereket állít elő? Őstermelőként gyümölcsöket termeszt? Szeretné árbevételét növelni és gyümölcsökből jól eladható termékeket feldolgozni? De gondot okoz, hogy megfeleljen a Magyar Élelmiszerkönyv szigorú előírásainak? Esetleg nem ismeri elég alaposan az EU-rendelet címkékre vonatkozó, kötelező jelölési szabályait? Ugye szeretné elkerülni, hogy a hatósági ellenőrzések esetleg hibásnak minősítsék termékeit?
Ha igen, vegyen részt az Élelmiszerklub Alapítvány és a K+F Konzervkutató Kft. előadásain, ahol:
· Bemutatják a gyümölcsök kistermelői feldolgozásának módszereit.
· Megismertetik a nyersanyagokkal szemben támasztott követelményekkel és a mikrobiológiai biztonság előírásait.
· Gyümölcsfajták szerint végigvezetik a gyártási folyamatokat.
· Részletesen elmondják a címkejelölésekre vonatkozó kötelező előírásokat.
· Gyakorlati tapasztalatokat és jó példákat adnak.
· Felhívják a figyelmet a leggyakoribb hibákra.
· Kérdéseire is választ kaphat a rendezvényen.
· További információ és jelentkezési lehetőség az Élelmiszerklub honlapján az alábbi linken található: http://www.elelmiszerklub.hu/p/alapok-gy.html