Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

 

Szalkszentmárton Község Labdarúgó Sportegyesülete VP6-19.2.1.-78-3-17 Civil szervezetek eszközbeszerzése elnevezésű felhívásra beadott kérelmére 250.198 forint támogatásban részesült, melyből röplabda állvány és háló, valamint labdafogó háló került beszerzésre az egyesület jelenlegi és leendő tagjainak örömére.

- Képek -

2021. augusztus 20-án Szent István napi megemlékezés és falunap került megrendezésre Szalkszentmártonon.
A programok kínálata között minden korosztály tagjai megtalálhatták a kedvükre valót. A gyermekek számára a felhőtlen kikapcsolódást csúszda és népi játékok – körhinta és fajátékok – tették teljessé.
Változatos fellépők előadásai szórakoztatták a község apraja-nagyját: a színpadon humorista, mulatós –, retró-, rock and roll-, popzenét játszó együttesek vonultak fel, néhányan helyi gyermekeket is bevonva műsorukba.
A rendezvényen lehetőség nyílt hagyományőrző jelleggel a kovácsmesterség bemutatására, mely sok érdeklődőt vonzott, illetve a néptánc hagyományának szépségeit is élvezhették a látogatók. Helyi termelők kínálták változatos termékeiket központi elhelyezésű standokon.
A programokon, melyen kb. 500 fő vett részt, lehetőséget adott az összetartozás érzés erősítésére, kiemelve a magyarságtudatot, a hagyományok ápolását szórakozás közbeni ismeretek szerzését.
A rendezvényre a település a Szabadszállási Gazdakör Leader Akciócsoport által meghirdetett VP6-19.2.1.-78-5-17 Hagyományokat és értékteremtést magukba foglaló rendezvények, táborok felhívás keretében kapott támogatást.

 

A LEADER program keretében beszerzésre került rendezvénysátrak – melyről korábban beszámoltunk – átadó rendezvényét tartották meg 2021. június 14-én Szalkszentmártonon. Körülbelül 160 fő részvételével vidám hangulatban telt a délután, melyen a gyermekek és hozzátartozóik a Zacc együttes előadását élvezhették. A program mindenki számára elérhető volt. A felállított sátrakban kényelmesen elfértek a vendégek, a leghátsó sorból is belátható volt a színpad. A településen innovációnak számító rendezvénysátrak ezentúl a városban szervezett eseményeken jelen lehet, megvédve a nézőket az időjárás viszontagságaitól.

A rendezvényen készült képeket - itt - tekintheti meg!

Tájékoztatásul közöljük hogy a Magyar Államkincstár külső honlapján közzétételre került a 30/2021. (V. 5.) Kincstár Közlemény
a Vidékfejlesztési Program keretében nyújtandó
támogatás igénybevétele iránti kifizetési igényléssel kapcsolatos általános tájékoztatásról.


A közlemény hatályba lépésével egyidejűleg hatályát veszti a Vidékfejlesztési Program keretében nyújtandó támogatás igénybevétele
iránti kifizetési igényléssel kapcsolatos általános tájékoztatásról szóló 31/2018. (V. 30.) számú Kincstár Közlemény.

A Szabadszállási Gazdakör LEADER Helyi Akciócsoport által meghirdetett Települések közösségi tereinek kialakítása, fejlesztése elnevezésű (VP6-19.2.1.-78-2-17 kódszámú) felhívására nyújtott be pályázatot Szalkszentmárton Község Önkormányzata, a Szalkszentmártoni Művelődési Ház udvarának mobil lefedése címmel, melyen 2.000.700 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert, melyből kettő darab rendezvénysátort és zöldnövényzetet vásárolt Szalkszentmárton önkormányzata.

Bővebben...

A 2014-2020-ig tartó programozási időszak támogatási kérelem benyújtási határideje meghosszabbításra került 2021.12.31-ig. Felhívásainkba havonkénti szakaszzárásokat iktattunk be.
A VP6-19.2.1.-78-2-17 kódszámú, Települések közösségi tereinek kialakítása, fejlesztése elnevezésű felhívás lezárult.

A felhívásainkban történt változások az alábbi linken megtekinthetők az interneten:
https://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/leaderbongeszo/leaderBongeszo.xhtml 

A kialakult járványügyi helyzet alapján a személyes ügyfélfogadás lehetőségét átmenetileg korlátozzuk, melyre csak nagyon indokolt esetben, előzetes egyeztetés alapján kerül sor. Kérjük Önöket, hogy elsősorban email-en vagy telefonon keressék munkatársainkat az alábbi elérhetőségeken.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

0630/4174245

 

Megértésüket megköszönve,

Üdvözlettel:

Szabadszállási Gazdakör
Leader Akciócsoport
munkaszervezete

Több fejlesztéspolitikai intézkedés segíti a pályázatok megvalósítását a COVID-19 okozta járványügyi veszélyhelyzetben. Az Agrárminisztérium számos területre kiterjedő, átfogó intézkedéscsomaggal támogatja a kedvezményezetteket fejlesztéseik megvalósításában, befejezésében.

 

TÁJÉKOZTATÓ

A VESZÉLYHELYZET MIATT BEKÖVETKEZŐ HÁTRÁNYOS KÖVETKEZMÉNYEK ENYHÍTÉSE ÉRDEKÉBEN HOZOTT FEJLESZTÉSPOLTIKAI INTÉZKEDÉSEKRŐL AZ EURÓPAI MEZŐGAZDASÁGI VIDÉKFEJLESZTÉSI ALAPBÓL MEGVALÓSULÓ BERUHÁZÁSI TÍPUSÚ PROJEKTEK KAPCSÁN

 

Bővebben...

2014–2020 programozási időszakban az egyes európai uniós alapokból származó támogatások felhasználásának rendjéről szóló 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet 2019. júniusi módosításáról

A közlemény részletei az alábbi oldalon található: https://www.palyazat.gov.hu/kzlemny-a-2014-2020-programozsi-idszakban-az-egyes-eurpai-unis-alapokbl-szrmaz-tmogatsok-felhasznlsnak-rendjrl-szl-272-2014-xi-5-korm-rendelet-2019-jniusi-mdostsrl

 

 

A kézhezkapott Támogató Okirat tartalma

 

Copyright Gazdakőr Leader - Szabadszállás © 2015. All Rights Reserved.